Reus installaties

Reus Installatie voor diverse installatie werkzaamheden

Woont u in de omgeving van Nootdorp en wilt u wat aanpassingen maken in uw pand? Neem dan contact op met Reus Installatie, de installateur die van alle markten thuis is. Al jaren assisteren wij bij het begeleiden en uitvoeren van verscheidene installatiewerkzaamheden. Of het nou voor uw woning of bedrijfspand is, of voor elektriciteit of schilderwerk. ReusOnline helpt u met al uw installatie gerelateerde vraagstukken.

Reus Installatie elektronische diensten

Wilt u het elektriciteitsnetwerk van uw onderkomen aanpassen door de komst van bijvoorbeeld een nieuwe keuken of wasmachine? Dan bent u bij Reus Installatie aan het juiste adres. Wij leggen en verleggen elektriciteitskabels voor u, of installeren zaken als stopcontacten en dimmers, zodat alles gestroomlijnd functioneert. Tijdens het installeren kunnen wij de stroomvoorzieningen van uw pand keuren. Zo hoeft u nooit onverhoopt zonder stroom te zitten. Ook staan wij dag en nacht gereed voor spoedeisende stroomsituaties en springende stoppenkasten.

Reus Installatie warmte en water diensten

Het installeren van een HR of VR cv-ketel is een behoorlijke klus. Gelukkig kan Reus Installatie u hierbij bijstaan. Wij installeren deze voor u op de plek die u wenst. Of dit nou op de zolder, uw kelder of er tussenin is. Mocht er op deze desbetreffende plek geen aansluitingen aanwezig zijn voor gas, water of het afvoer hiervan, dan kunnen wij deze voor u aanleggen of verleggen. Zo voorziet u uw huis van water en warmte en natuurlijk een combinatie hiervan.

Reus Installatie interieur en exterieur diensten

Een buitengevel die in ere herstelt moet worden, stuken en verven van de begane grond en het repareren of bouwen van hekwerk. Onze vakkundige medewerkers hebben alles al eens meegemaakt en voor hen is niets vreemd terrein meer. Raadpleeg onze interieur en exterieur diensten voor al het kluswerk rondom en in uw huis. Hierbij kunnen wij ook uw keuken, badkamer of washok inrichten en voorzien van tegelwerk.