[rev_slider voorpagina]

Wie zijn wij?

Reus Installatie is onderdeel van Reus Online.nl B.V., de totaalleverancier voor uw badkamer, keuken, interieur en onderhoud. De producten die wij aanbieden, zijn van goede en professionele kwaliteit. Omdat de materialen die wij leveren bijna altijd rechtstreeks van de professionele groothandel vandaan komen, kunnen wij de prijzen laag houden zonder dat kwaliteit verloren gaat.

 

Garanties

Op alle artikelen die u bij Reus Installatie koopt, zit volledige fabrieksgarantie. Via de website kunt u bestellingen plaatsen en betalen. Alle prijzen die u op de website vindt, zijn inclusief BTW. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een bevestiging en factuur per e-mail. Zodra uw betaling binnen is, verzenden wij uw product op een zorgvuldige en veilige manier. Mocht u na het ontvangen van uw product niet tevreden zijn en iets op- of aan te merken hebben, horen wij dit graag van u. Wij zullen dan ons uiterste best doen om het probleem te verhelpen.

 

Privacy

Reus Installatie levert producten aan zowel particulieren als professionele verbruikers. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website en behandelen de persoonlijke informatie die u verschaft vertrouwelijk. De gegevens die u opgeeft, gebruiken wij om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor overige zaken gebruiken wij uw gegevens uitsluitend met uw toestemming. Reus Installatie zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en uitsluitend verstrekken aan derden die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

 

Compleet

Wanneer u alle bouwspecialiteiten van Reus Installatie optelt, komt u tot de conclusie dat wij ook complete verbouwingen voor onze klanten kunnen verrichten. Van vakkundig en verantwoord sloopwerk tot gedetailleerde afwerking met zeldzame natuurproducten. Wanneer u kiest voor Reus Installatie voor het uitvoeren van uw complete verbouwing, heeft u alles in één. U kunt op deze manier al uw gewenste werkzaamheden overlaten aan één vertrouwd bedrijf. Neem gerust eens een kijkje op onze website en schroom niet ons een e-mail te sturen als u vragen heeft.