[rev_slider voorpagina]

Reus Installatie

Wie zijn wij
Reus Installatie is een onderdeel van Reus Online.nl B.V.

De materialen die wij leveren komen bijna altijd rechtstreeks van de professionele groothandel vandaan. Hierdoor zijn onze producten van een goede professionele kwaliteit en kunnen wij de prijzen laag houden.

Kijkt u gerust in onze webwinkel. Mocht u nog vragen hebben kunt u deze altijd aan ons stellen.

Reus Installatie levert producten aan zowel particulieren als aan professionele verbruikers. Alle vermelde prijzen op deze website zijn inclusief BTW.

Garanties
Op alle materialen of artikelen die u bij Reus Installatie koopt, zit volledige fabrieksgarantie. Bent u niet tevreden? Vertel ons uw opmerkingen en wij doen ons uiterste best om het te verhelpen.

Hoe gaat het bestellen en betalen van artikelen in zijn werk?
Bestellingen kunt u doen via de website. U krijgt direct na uw bestelling een bevestiging per e-mail. Hierna ontvangt u van ons uw factuur. Na betaling wordt uw bestelling verzonden.

Privacy
Reus Installatie respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Reus Installatie zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.